ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ουέσκα: Πρώτο φαβορί για την ομάδα του Σιόβα ο Γκαριτάνο

Ο Δημήτρης Σιόβας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας
Ο Δημήτρης Σιόβας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας Ⓒ 2019 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

To ματς κόντρα στην Μπέτις ήταν το τελευταίο του Μίτσελ Σάντσες στον πάγκο της Ουέσκα, με την "Marca" να υποστηρίζει πως ο Ασιέρ Γκαριτάνο είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Δημήτρη Σιόβα.

Έτοιμη για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της είναι η Ουέσκα, με την νεοφώτιστη στην Primera Division να αποχαιρετάει τον Μίτσελ Σάντσες (έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της το βράδυ της Δευτέρας στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Μπέτις) και να περιμένει το διάδοχό του.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Marca", ο βασικός και επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας του Δημήτρη Σιόβα είναι ο Ασιέρ Γκαριτάνο, με τον Βάσκο να είναι εκτός πάγκων από το καλοκαίρι του 2020 όταν και χώρισαν οι δρόμοι του με την Αλαβές.

Σημειώνεται πως μετά από 18 αγωνιστικές, η Ουέσκα είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους, έξι λιγότερους από τη γραμμή της σωτηριάς, μετον Μίτσελ Σάντσες από την πλευρά του να έχει απολογισμό σε 46 ματς στην πρώτη κατηγορία (με Ουέσκα και Ράγιο) μόλις επτά νίκες, εκ των οποίων μία με την Ουέσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ