ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε το χιόνι σταμάτησε το Coca-Cola Cup!

Ούτε το χιόνι σταμάτησε το Coca-Cola Cup!

Το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν τους νέους του Αγρινίου να γεμίσουν τα γήπεδα του Coca-Cola Cup και να κάνουν ωραίο ποδαρικό για το 2017!

Οι χιονισμένες εγκαταστάσεις “Ελπίδες Αγρινίου” ήταν λίγο δύσκολο να φιλοξενήσουν αγώνες το Σάββατο εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Τα παιδιά, όμως ξέδωσαν παίζοντας χιονοπόλεμο και φτιάχνοντας τον χιονάνθρωπο του Coca-Cola Cup .

Την Κυριακή, τα γήπεδα είχαν καθαρίσει και περίπου 75 ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη του Coca-Cola Cup, παρά τις πολικές θερμοκρασίες, που προσπαθούσε να υπερκαλύψει ο ήλιος που βγήκε την Κυριακή.

Οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικοί, είχαν σασπένς, πολλά γκολ και υψηλή ποιότητα σε όλες τις κατηγορίες. Το τουρνουά αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον και αποδεικνύεται ποδοσφαιρικός θεσμός, σε όλη την Ελλάδα.

Όπως συνέβη και σε άλλες πόλεις, έτσι και στο Αγρίνιο πολλές ομάδες από την περσινή σεζόν εμφανίστηκαν και φέτος, για να διεκδικήσουν τη διάκριση. Δεν ήταν εύκολο. Κάποιοι που πέρσι είχαν προκριθεί, φέτος αποκλείστηκαν, απόδειξη του συναγωνισμού στο τουρνουά.

Μια απ' αυτές (“Φαρμακείο”) πάντως, παίζοντας σε μεγαλύτερη κατηγορία, κατάφερε να προκριθεί στους περιφερειακούς τελικούς, στοχεύοντας την περσινή της επιτυχία όταν έφτασε μέχρι την τελική φάση της Αθήνας.

Ούτε το χιόνι σταμάτησε το Coca-Cola Cup!

Οι νικητές στις τρεις κατηγορίες, από το Αγρίνιο:

Κατηγορία 13-14 ετών:

Πεταλουδίτσες, Άτεχνοι

Κατηγορία 15-16 ετών:

Φαρμακείο, Brooklyn

Κατηγορία 17-19 ετών:

Mario Kart, Παγκυρόβιοι

To τουρνουά συνεχίζεται, πλέον, στα Ιωάννινα, όπου το διήμερο 14-15/1 στα γήπεδα Μηλιώνη (67η Πάροδος Λεωφόρου Ανατολής) προβλέπεται κοσμοσυρροή. Εκεί θα διεξαχθούν - στο τέλος του μήνα - και οι τελικοί της περιφέρειας της Δ.Ελλάδας.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Ούτε το χιόνι σταμάτησε το Coca-Cola Cup!

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media:

FACEBOOK: facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER: twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE: com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ