LA LIGA

Οσασούνα - Σεβίλλη 2-1: Εφιάλτης στην Παμπλόνα για τους Ανδαλουσιανούς

Οσασούνα - Σεβίλλη 2-1: Εφιάλτης στην Παμπλόνα για τους Ανδαλουσιανούς
PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Οσασούνα άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό μαραθώνιο της La Liga αφού υπέταξε με 2-1 την Σεβίλλη, σε ένα ματς που οι Ανδαλουσιανοί είχαν την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά οι γηπεδούχοι την ουσία.

Απίστευτή έκρηξη συναισθημάτων στην Παμπλόνα στο εναρκτήριο παιχνίδι της La Liga. Η Οσασούνα υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/8) την Σεβίλλη που είχε τον τίτλο του φαβορί πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης και στο φινάλε ήταν εκείνη που χαμογέλασε, επικρατώντας με 2-1 και προσφέροντας ανείπωτη χαρά στους οπαδούς της που γέμισαν το "Σαδάρ".

Οι παίκτες του Αρασάτε μπήκαν με φόρα στο παιχνίδι για να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και το πέτυχαν με κοντινή κεφαλιά στο 9ο από τον Άβιλα (σε μία φάση που οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα), για να έρθει όμως η απάντηση των παικτών του Λοπετέγκι σε χρόνο dt, και συγκεκριμένα στο 11' με τον Μιρ.

Παρά το γεγονός όμως ότι η Σεβίλλη ήταν εκείνη που είχε στη συνέχεια τις περισσότερες φάσεις και τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας (65%), η Οσασούνα βρήκε τον τρόπο για να αποφύγει τα "χτυπήματα" και να ρίξει νοκ-άουτ την αντίπαλό της λίγο πριν το τέλος.

Αυτό έγινε στο 74ο λεπτό, με τον Πάπου Γκόμες να τραβάει μέσα στην περιοχή τον Μονκαγιόλα και τον διαιτητή να δείχνει την βούλα, με τον Όροθ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 2-1 που έμελε να μείνει μέχρι το φινάλε και να υπογράψει με το καλημέρα την πρώτη μίνι έκπληξη του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογίας της La Liga:

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ