ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όρσα - Γκόμελ 1-3: Νίκη και πρόκριση στο Κύπελλο για την αντίπαλο του Άρη στο Conference

Όρσα - Γκόμελ 1-3: Νίκη και πρόκριση στο Κύπελλο για την αντίπαλο του Άρη στο Conference
PRINT SCREEN

Η προσεχής αντίπαλος του Άρη στο Conference League, Γκόμελ, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στην Όρσα, την οποία και νίκησε με 3-1 εκτός έδρας για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Λευκορωσίας.

Η Γκόμελ έχει αρχίσει εδώ και καιρό τις φετινές υποχρεώσεις της εντός των συνόρων, ενόψει των ευρωπαϊκών που θα αντιμετωπίσει μέσα στον Ιούλιο τον Άρη, με τα τελευταία αγωνιστικά δείγματα να είναι ενθαρρυντικά για την περυσινή Κυπελλούχο Λευκορωσίας.

Την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε 1-0 της Ντινάμο Μπρεστ για το πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη (23/6) έπαιξε για το Κύπελλο κόντρα στην Όρσα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, όπου και πάλι πήρε τη νίκη.

Αυτή μάλιστα ήρθε με εμφατικό τρόπο αφού αν και χρειάστηκε να παίξει από το 16ο λεπτό με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Άφι, το φινάλε την βρήκε να πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση επικρατώντας με 3-1, με τα γκολ των Αντεόλα, Μάκας και Κουζμένοκ.

Όσο για το επόμενο ματς που θα κληθεί να δώσει η Γκόμελ, αυτό θα είναι το ερχόμενο Σάββατο (25/6) στην έδρα τη Ίσλοχ για το πρωτάθλημα τη χώρας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ