ΠΑΟΚ

Όποιος προλάβει για ένα εισιτήριο

Όποιος προλάβει για ένα εισιτήριο
κοσμος οπαδοι τουμπα φιλαθλοι

Χαμός στα εκδοτήρια του ΠΑΟΚ για τα 10.048 μαγικά χαρτάκια που κυκλοφόρησαν για το ντέρμπι με Άρη

Τα δύο εκδοτήρια που ήταν να λειτουργήσουν, της Θύρας 1 και 7, όπως ήταν γνωστό από την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν να ανοίξουν στις 9:00.
Η προσέλευση ωστόσο των φιλάθλων της ομάδας πολύ πριν από την συγκεκριμένη ώρα, οι πρώτοι είχαν αρχίσει να φθάνουν πριν κιόλας από τις 8:00, είχαν σαν αποτέλεσμα να ανοίξουν ένα τέταρτο νωρίτερα. Δηλαδή στις 8:45.

Μέσα σε χρονικό διάστημα τριών τετάρτων, όταν δηλαδή η ώρα είχε πάει 9:30, ήδη είχαν τελειώσει τα εισιτήρια στις θύρες 4, 7 και 8 ενώ και στις υπόλοιπες θύρες η κίνησή τους γινόταν σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να εξαντληθούν.

Σε αυτό βοήθησε σίγουρα και η καλύτερη οργάνωση από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως το πάθημα της πρεμιέρας της διάθεσης των εισιτηρίων του ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε γίνει μάθημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν τοποθετηθεί σχετικά κιγκλιδώματα που συνέβαλαν στο να δημιουργηθούν ουρές για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την αποφυγή του συνωστισμού.

Επίσης κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ είχε το δικαίωμα να προμηθεύεται δύο (2) εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

Η αυξημένη διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας φάνηκε και από το γεγονός ότι περίπου στις 13:30 είχαν εξαντληθεί και αυτά για τις θύρες 5 και 6. Τρεις ώρες αργότερα, δηλαδή στις 16:30, είχαν απομείνει 300-350 για τις θύρες 1, 2 και 3 των οποίων η τιμή είναι 80 ευρώ.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 17:00 και σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τότε η διάθεσή των όσων θα έχουν μείνει θα συνεχιστεί και πάλι από αύριο από τις 9:00. Να σημειωθεί ότι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ πήραν στην κατοχή τους ένα αριθμό της τάξης των 5.000 εισιτηρίων.

Στο ντέρμπι μάλιστα της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά δοκιμαστικά τα νέα τουρνικέ. Ωστόσο η επίσημη λειτουργία τους θα γίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague στις 19 Οκτωβρίου.

Επέστρεψαν Κονσεϊσάο-Μάρκος Αντόνιο

Στο αγωνιστικό μέρος μια απογευματινή προπόνηση περιείχε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ. Μόνο ο Στέλιος Ηλιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Μάρκος Αντόνιο επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό.

Πριν την προπόνηση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για θέματα τακτικής με την βοήθεια προβολής βίντεο και στη συνέχεια ακολούθησε στο γήπεδο πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής (στημένες φάσεις).

Όσο για τον Ιμπραήμ Μπακαγιόκο έλειπε από την προπόνηση καθώς εξασφάλισε μονοήμερη άδεια από τον προπονητή για να μεταβεί για προσωπικούς του λόγους στην Ιταλία.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ