ΑΕΚ

OPAP Arena: Ανυπόμονος ο 92χρονος ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης, για την επιστροφή του στην Νέα Φιλαδέλφεια

OPAP Arena: Ανυπόμονος ο 92χρονος ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης, για την επιστροφή του στην Νέα Φιλαδέλφεια
PRINT SCREEN FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΑΕΚ δεν βλέπει την ώρα για την επιστροφή στο σπίτι της και μαζί μετράει αντίστροφα ο θρύλος της, Κώστας Νεστορίδης, με τον γιο του να αποκαλύπτει πως θα κοιμηθεί το βράδυ της Πέμπτης με το κοστούμι ενόψει των εγκαινίων στην OPAP Arena.

Το βράδυ της Παρασκευής η ΑΕΚ και οι φίλοι της έχουν ραντεβού με την ιστορία αφού μέσα από ένα πολύ όμορφο ταξίδι αναμνήσεων, το παρελθόν θα συνδεθεί με το παρόν και το μέλλον, με την OPAP Arena να στέκεται μεγαλοπρεπής και να τους περιμένει για να ζήσουν ένα ξεχωριστό γεγονός: τα εγκαίνιά της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο κόσμος διψάει για να μπει στο νέο σπίτι της Ένωσης και αυτό το έδειξε με το sold out που έκανε στα εισιτήρια μέσα σε ελάχιστες ώρες, ενώ πέρα από τους φιλάθλους, την ίδια γλυκιά αδημονία και προσμονή έχουν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης που θα βρεθούν σε αυτό.

Μεταξύ αυτών και ο ζωντανός θρύλος και ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, Κώστας Νεστορίδης, με τον γιο του, Γιώργο, να αποκαλύπτει την Πέμπτη (29/09) μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook πως είναι τόσο μεγάλη η ανυπομονησία του πατέρα του να βρεθεί στο γήπεδο που δύσκολα θα κοιμηθεί απόψε.

"Μπαμπά μην βιάζεσαι άσε τό κουστούμι, αύριο είναι τα εγκαίνια...... Σήμερα μάλλον με το κοστούμι θα κοιμηθεί.... Αν κοιμηθεί απόψε......!!", έγραψε στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Νεστορίδης είχε μικροατύχημα και αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" για προληπτικούς λόγους, το οποίο ωστόσο δεν στάθηκε ικανό να τον κρατήσει μακριά από τη μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ, μετρώντας πλέον αντίστροφα για να μπει και αυτός στο δικό του σπίτι: την OPAP Arena.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ