ΤΟΥΡΚΙΑ

Οπαδός της Τράμπζονσπορ υπέστη καρδιακή προσβολή στο γήπεδο και έφυγε από τη ζωή

Οπαδός της Τράμπζονσπορ υπέστη καρδιακή προσβολή στο γήπεδο και έφυγε από τη ζωή
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΣΤΟ TWITTER

Η νίκη της Τράμπζονσπορ επί της Κόνιασπορ στο ντέρμπι κορυφής του τουρκικού πρωταθλήματος επισκιάστηκε από ένα θλιβερό γεγονός, με φαν της ομάδας της Τραπεζούντας να αφήνει την τελευταία του πνοή στο γήπεδο από καρδιακή προσβολή.

Ο αγώνας κόντρα στην Κόνιασπορ είχε το χαρακτήρα γιορτής για την Τράμπζονσπορ αφού με την επικράτησή της με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής έκανε τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου αυξάνοντας στους 12 βαθμούς τη διαφορά από την άμεση διώκτριά της.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα, η χαρά έδωσε τη θέση της στη λύπη για ένα θλιβερό γεγονός που έλαβε χώρα στις εξέδρες, με έναν οπαδό της ομάδας των Μπακασέτα και Σιώπη να παθαίνει καρδιακή προσβολή στις εξέδρες, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, και να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου και διακομίστηκε.

"Ο οπαδός μας, Εγιούπ Γιουσούφ, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντα υποστεί καρδιακή προσβολή στο γήπεδο, έφυγε από τη ζωή. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην κοινότητα των οπαδών μας", αναφέρει η ανακοίνωση της Τράμπζονσπορ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ