ΙΣΠΑΝΙΑ

Οπαδοί της Σοσιεδάδ επιτέθηκαν σε πούλμαν της Ατλέτικο και έσπασαν τζάμια

Οπαδοί της Σοσιεδάδ επιτέθηκαν σε πούλμαν της Ατλέτικο και έσπασαν τζάμια
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ CARUSEL DEPORTIVO ΣΤΟ TWITTER

Με τον χειρότερο δύνατο τρόπο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Σοσιεδάδ - Ατλέτικο, με οπαδούς των γηπεδούχων να πετούν μπουκάλια και να προκαλούν φθορές στα πούλμαν των Μαδριλένων κατά την άφιξή τους στο γήπεδο.

Σοσιεδάδ και Ατλέτικο θα μονομαχήσουν το βράδυ της Τετάρτης (19/1, 22:00, COSMOTE SPORT 8 HD και LIVE από SPORT24) σε νοκ-άουτ αναμέτρηση με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa del Rey, ωστόσο η συγκεκριμένη κόντρα δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και αυτό γιατί κατά την άφιξή τους στο "Ανοέτα" τα δύο πούλμαν που μετέφεραν την αποστολή της Ατλέτικο, το ένα με τους παίκτες και το άλλο με το προπονητικό επιπτελείο, δέχτηκαν επίθεση από φίλους των γηπεδούχων που είχαν περικυκλώσει το χώρο.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και κατά τη διάρκεια της επίθεσης εκσφεντονίστηκαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, με την "Marca" να αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της πως έσπασαν τρία τζάμια και πως χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από την αστυνομία για να καταφέρουν να περάσουν τα πούλμαν από το μπλόκο και να μπουν στο γήπεδο.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ