ΝΑΠΟΛΙ

Οπαδοί της Νάπολι κρέμασαν πανό έξω από το γήπεδο για να στηρίξουν τον Κουλιμπαλί: "Εμείς οι Ναπολιτάνοι είμαστε όλοι Αφρικανοί"

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν | 23 Νοεμβρίου 2019
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν | 23 Νοεμβρίου 2019 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Οπαδοί της Νάπολι θέλοντας να εκφράσουν την πλήρη στήριξή τους στον Καλιντού Κουλιμπαλί, που πρόσφατα δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο ματς με τη Φιορεντίνα, κρέμασαν πανό έξω από το στάδιο, στο οποίο και έγραψαν πως όλοι οι κάτοικοι της πόλης είναι Αφρικανοί.

Η Νάπολι υποδέχεται την Κυριακή στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα την Τορίνο (17/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE στο SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Serie A, μετά την επιστροφή από το διάλειμμα.

Οι οπαδοί των "παρτενοπέι" θέλοντας να εκφράσουν την υποστήριξή τους και να δείξουν πως βρίσκονται στο πλευρό του αμυντικού της ομάδας τους, Καλιντού Κουλιμπαλί, μετά το πρόσφατο σκηνικό της ρατσιστικής επίθεσης στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, κρέμασαν πανό έξω από το στάδιο. γράφοντας: "Εμείς οι Ναπολιτάνοι είμαστε όλοι Αφρικανοί".

Υπενθυμίζεται ότι η Φιορεντίνα εντόπισε τον οπαδό που επιτέθηκε ρατσιστικά στον 30χρονο Σενεγαλέζο διεθνή, τον οποίο και τιμώρησε με ισόβια απαγόρευση εισόδου στο Αρτέμιο Φράνκι.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ