ΜΙΛΑΝ

Οπαδοί της Μίλαν εκτόξευσαν απειλές και προσβολές κατά Ντοναρούμα μέσω πανό

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 κόντρα στην Αγγλία
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 κόντρα στην Αγγλία @2019 CARL RECINE/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Η απόφαση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να αφήσει την Μίλαν για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν άφησε δυσαρεστημένη μεγάλη μάζα φίλων των ροσονέρι και κάποιοι εξ αυτών έδειξαν εσχάτως την οργή τους με συνθήματα έξω από το Μιλανέλο.

Το καλοκαίρι του 2021 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αφού έγιναν κοσμογονικές αλλαγές στην καριέρα του. Σε εθνικό επίπεδο αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας στο Euro 2020 ενώ σε συλλογικό μετακόμισε από την Μίλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποδεχόμενος πρόταση για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Η απόφασή του πάντως να μην συνεχίσει στους ροσονέρι, ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια αρκετών οπαδών, κυρίως από την πλευρά των οργανωμένων, και κάποιοι εξ αυτών θέλησαν να δείξουν στον Ιταλό πορτιέρε που δεν πρόκειται ποτέ να τον συγχωρέσουν για τη φυγή του.

Το έκαναν μάλιστα με ακραίο τρόπο, καθώς κρέμασαν δύο πανό έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας με το περιεχόμενό τους να είναι υβριστικό προς το πρόσωπο του Ντοναρούμα.

"Ντοναρούμα αγνώμονα μπάσταρδε, μας αηδιάζεις περισσότερο από τον Λεονάρντο" και "Ντοναρούμα: εμείς οι κακόφημοι δεν σε ξεχνάμε, πρόσεχε όταν θα επιστρέψεις στο Μιλάνο", ήταν οι δύο φράσεις στα συγκεκριμένα πανό, ενδεικτικές των άσχημων διαθέσεων μερίδας οπαδών των Μιλανέζων για τον άλλοτε φύλακα-άγγελο της εστίας της Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ