ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Οι μαινόμενοι οπαδοί της Γκρέμιο έκαναν ντου και στο πάρκινγκ μετά το ματς με την Παλμέιρας

Οι μαινόμενοι οπαδοί της Γκρέμιο έκαναν ντου και στο πάρκινγκ μετά το ματς με την Παλμέιρας

Οι μαινόμενοι οπαδοί της Γκρέμιο που εισέβαλαν στο γήπεδο μετά από την ήττα κόντρα στην Παλμέιρας, έκαναν ντου και στο πάρκινγκ που αφήνουν οι παίκτες τα αυτοκίνητά τους.

Άκρως επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Γκρέμιο με την Παλμέιρας για την 29η αγωνιστική του Brasileirão, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να μην ανέχονται την ήττα με 3-1, που τους διατηρεί στην προτελευταία θέση και σε κίνδυνο υποβιβασμού.

Ύστερα από το τελευταίο σφύριγμα, μερίδα οπαδών της Γκρέμιο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο., έφτασαν μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων, όπου έσπασαν την οθόνη από την οποία ο διαιτητής παρακολουθεί τις φάσεις που του στέλνει ο VAR. Την ίδια στιγμή, επεισοδιακή ήταν η κατάσταση και στις κερκίδες.

Εντέλει, υπήρξε και δεύτερη εισβολή στο πάρκινγκ, όπου αφήνουν τα αυτοκίνητά τους οι ποδοσφαιριστές. Οι αστυνομικοί έριξαν και βόμβες κρότου λάμψης για να τους διαλύσουν. Οι οπαδοί πρόλαβαν και προκάλεσαν ζημιές σε κάποια από τα σταθμευμένα οχήματα.

Ποδοσφαιριστές που δεν πρόλαβαν να φύγουν προτού αρχίσουν τα επεισόδια, περίμεναν κρυμμένοι στ’ αποδυτήρια. Να τονιστεί πως η εισβολή καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα και η Γκρέμιο κινδυνεύει με τιμωρία δέκα αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ