ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

One-on-One με τον Παντελή Διαμαντόπουλο: Το φαβορί, ο Λιβάι και το "όπλο" του Μίτσελ

One-on-One με τον Παντελή Διαμαντόπουλο: Το φαβορί, ο Λιβάι και το "όπλο" του Μίτσελ
FEATHERFALL_MEDIA

Τι είδαμε στην πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League; Τι περιμένουμε στη δεύτερη; Οι απαντήσεις δίνονται από τον δεύτερο καλεσμένο του Θέμη Καίσαρη στα One-on-One interviews by NIVEA MEN, Παντελή Διαμαντόπουλο.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον Βόλο, ο ΠΑΟΚ πήρε το "διπλό" με τον Άρη, ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο ματς της OPAP Arena, κάνοντας ακόμη πιο συναρπαστική τη μάχη για την πρωτιά στο πρωτάθλημα της Super League.

Η πρώτη αγωνιστική και η συνέχεια των playoffs ήταν το βασικό θέμα συζητήσης στη συνέχεια των One-on-One ποδοσφαιρικών Interviews με ανθρώπους της 24MEDIA, παρέα με το NIVEA MEN. Ο Θέμης Καίσαρης υποδέχεται κάθε εβδομάδα έναν δημοσιογράφο της 24MEDIA, ο οποίος κάθε φορά θα απαντά στα πιο "hot" ποδοσφαιρικά (ή και όχι) ερωτήματα.

Δεύτερος καλεσμένος του ήταν ο host της εκπομπής "The Show Must Go On", Παντελής Διαμαντόπουλος. Ποια ομάδα είναι το φαβορί μετά την πρώτη αγωνιστική; Τι λείπει από την ΑΕΚ; Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει πρωτάθλημα με φορ τον Ιωαννίδη; Ποιο είναι το "όπλο" του Ολυμπιακού;

Οι απαντήσεις στο video που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ