ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Όμπλακ για το ματς με Ρεάλ: "Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις διαιτησίες, παλέψαμε μέχρι τέλους εναντίον όλων"

Ο Γιαν Όμπλακ
Ο Γιαν Όμπλακ @ 2022 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP IMAGES

Ο Γιαν Όμπλακ, όπως και η Ατλέτικο, είχαν παράπονα από τη διαιτησία του ματς με τη Ρεάλ, με τον Σλοβένο κίπερ να δηλώνει ότι οι ροχιμπλάνκος είναι συνηθισμένοι σε αυτές τις διαιτησίες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε από τη Ρεάλ με 3-1 στην παράταση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας. Οι ροχιμπλάνκος είχαν παράπονα από τη διαιτησία, καθώς φωνάζουν για την αποβολή του Θεμπάγιος, πριν ισοφαρίσει ο Ροντρίγκο και οδηγηθεί το ματς στην παράταση.

Σε αυτό στάθηκε και ο Γιαν Όμπλακ αμέσως μετά το ματς, καθώς θεωρεί ότι ο Ισπανός μέσος έπρεπε να αποβληθεί από τη στιγμή που αποβλήθηκε και ο Σάβιτς στην παράταση.

"Νομίζω ότι αν ήταν κόκκινη για εμάς, θα έπρεπε να είναι και γι' αυτούς όταν ήμασταν 0-1 (σ.σ. στον Θεμπάγιος). Αποφασίστηκε αυτό που αποφασίστηκε από τον διαιτητή, το έχουμε συνηθίσει. Είναι περίπλοκο. Η ομάδα πάλεψε μέχρι τέλους, έκανε τα πάντα για να σκοράρει και μετά το 2-1 αλλά δέχθηκε και τρίτο γκολ. Παλέψαμε μέχρι το τέλος εναντίον όλων", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σλοβένος κίπερ των ροχιμπλάνκος.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ