CHAMPIONS LEAGUE

Όμπλακ: "Δεν γνώριζα ποιος είναι ο Φλικ"

Όμπλακ: "Δεν γνώριζα ποιος είναι ο Φλικ"
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο, Γιαν Όμπλακ, παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild, τονίζοντας, ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν (21/10), τη δυναμικότητα του συλλόγου, ενώ αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τον τεχνικό των Βαυαρών, Χανς Φλικ.

Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Ατλέτικο κόντρα στην Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης (21/10), για το δεύτερο γύρο της πρεμιέρας του Champions League, ο τερματοφύλακας των "ροχιμπλάνκος", Γιαν Όμπλακ μίλησε στην κορυφαία γερμανική εφημερίδα Bild για την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης και τον προπονητή των Βαυαρών, Χανς Φλικ.

Ο Σλοβένος γκολκίπερ στάθηκε στην πορεία που σημείωσε η γερμανική ομάδα την περασμένη σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν γνώριζε τον 55χρονο τεχνικό των Βαυαρών:

"Η Μπάγερν θα συνεχίσει πιθανώς να είναι η ομάδα με την καλύτερη φόρμα σε όλη την Ευρώπη, θα είναι πολύ δύσκολο. Αλλά προσπαθούμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Θα είναι ένα υπέροχο ματς, όπως πάντα όταν παίζουμε εναντίον της Μπάγερν", δήλωσε ο 27χρονος τερματοφύλακας και συνέχισε:

"Όχι, δεν τον ήξερα πραγματικά (τον Χανς Φλικ), πρέπει να ομολογήσω. Αλλά τώρα, φυσικά, όλοι τον γνωρίζουν. Έχει κερδίσει κάθε τίτλο που θα μπορούσε να κερδίσει. Το έκανε πολύ καλά ".

Ενώ για τον Αργεντινό τεχνικό ανέφερε:

"Από έξω, μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι κάποιος πρέπει να το φοβάται. Αλλά κανείς δεν πρέπει να φοβάται τον Ντιέγκο. Είναι ένας εντελώς φυσιολογικός τύπος, βοηθάει πολύ τους παίκτες, εξηγεί τι κάνει. Στο παρασκήνιο, θέλει κυρίως να παρακινήσει τους παίκτες και τους οπαδούς στο γήπεδο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ