ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομιλία Αλαφούζου στους παίκτες του Παναθηναϊκού: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανένα και για τίποτα"

Ο Αλαφούζος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ
Ο Αλαφούζος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Η παρουσία του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, η ομιλία με "μηνύματα" προς όλους για τη νέα χρονιά και η συζήτηση με τον Γιοβάνοβιτς

Για πρώτη φορά απ’ την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε το απόγευμα της Πέμπτης (09/09) στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, όχι απλά για να δει ένα μέρος της προπόνησης και να συζητήσει με τον προπονητή, αλλά για να μιλήσει προς τους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού "τριφυλλιού" είχε συνεργασία για αρκετή ώρα με Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ αμέσως μετά οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο meeting room του "Γ. Καλαφάτης", όπου ο ίδιος σε μια σύντομη ομιλία τους τόνισε τα εξής, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν:

"Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κοντά σας για να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν. Πιστεύω ότι οι προοπτικές που υπάρχουν για φέτος είναι θετικές και αισιόδοξες. Βλέπετε ότι από την πλευρά μας προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς και να σας προσφέρουμε τα πάντα, ενώ έχουμε και ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ", τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

"Θέλω, ειδικά από τους πιο παλιούς, να είστε πιο υπεύθυνοι φέτος και να ξέρετε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους"

Ακολούθως ο παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και αποχώρησε από το προπονητήριο της ομάδας, λίγο πριν το τέλος της προπόνησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ