ΧΑΝΙΑ

Αφαίρεση βαθμών στον ΑΟΧ, έφεση για να μην υποβιβαστεί

ΑΟ Χανιά, Eurokinissi

Αφαίρεση βαθμών στον ΑΟΧ, έφεση για να μην υποβιβαστεί

Ποινή αφαίρεσης βαθμών επιβλήθηκε στον ΑΟ Χανιά από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League. Ασκούν έφεση για να μην υποβιβαστούν οι Κρητικοί.

Αφαίρεση βαθμών μίας νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος που έδινε από τότε που ανακλήθηκε το πιστοποιητικό και πρόστιμο 6.000 ευρώ. Αυτή είναι η "καμπάνα" που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League, μετά τη δίωξη που της είχε ασκηθεί.

Η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής απαγγέλθηκε πριν τη διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, στις 27 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι οι Χανιώτες πρωτόδικα υποβιβάζονται, αν και φυσικά θα ασκήσουν έφεση, αισιοδοξώντας ότι εκεί θα δικαιωθούν και δεν θα "πέσουν" στη Γ' Εθνική. Η Καλλιθέα που είχε έννομο συμφέρον είχε κάνει πρόσθετη παράμβαση, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Η ανακοίνωση:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις: ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 περ. ε’ του Παραρτήματος Α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με τα άρθρα 77Α και 78 ν.2725/1999. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη τις κάτωθι ποινές:

i) την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μιας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 – 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, από την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο διαρκεί η παράβαση και ii) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 ζώα υπό εξαφάνιση που δεν έχεις ιδέα ότι υπάρχουν

Είναι ζόρικο να είσαι αφρικανικός πιγκουίνος το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24