ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Χάλασε του Χάβι Λάρα

Βόλος: Χάλασε του Χάβι Λάρα

Ο Βόλος βρισκόταν κοντά στην απόκτηση του Χάβι Λάρα, αλλά παρουσιάστηκε διαφορά στα οικονομικά δεδομένα και ο 33χρονος Ισπανός μέσος δεν θα υπογράψει στην ομάδα της Μαγνησίας.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε την Πέμπτη (18/7) ότι ο Βόλος ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χάβι Λάρα. Τελικά ο 33χρονος Ισπανός μέσος τελικά δεν θ' αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας.

Η διαφορά που προέκυψε την τελευταία στιγμή ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό κομμάτι αποδείχθηκε αγεφύρωτη. Είναι η δεύτερη μεταγραφή που χαλάει για το Βόλο μετά από εκείνη του 27χρονου Πορτογάλου, Μαξ Βελόζο.

Ο Λάρα γεννήθηκε στην Ανδαλουσία και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόρδοβα. Εκεί έμεινε μέχρι το 2007 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Βιλανουέβα, Ρεάλ Ουνιόν και Έθιχα.

Το 2007 πήγε στην Αλμερία, ενώ το 2008 υπέγραψε στην Αλκακά. Το 2009 βρέθηκε στην Έλτσε. Ακολούθησε το 2010 η Αλκογιάνο, το 2011 η Βαλένθια Β’, ενώ το 2013 πήγε στην Πονφεραντίνα. Το 2014 βρέθηκε στην Έιμπαρ, ενώ το 2015 πήρε το δρόμο για την Ινδία και την Ατλέτικο Καλκούτας, όπου έμεινε μέχρι το 2016 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Τενερίφη.

Το δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Segunda Division με τη φανέλα της Κόρδοβα. Την σεζόν που πέρασε είχε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ. Συνολικά, ο Λάρα μετράει 202 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας πετύχει 16 τέρματα και έχοντας μοιράσει 23 ασίστ.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ