ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Έρχεται την Παρασκευή ο Μουνίθ

Βόλος: Έρχεται την Παρασκευή ο Μουνίθ

Ο Βόλος έχει έλθει σε συμφωνία με τον Χουάν Μουνίθ, και ο 27χρονο Ισπανός εξτρέμ αναμένεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την Παρασκευή (16/8). Χλωμιάζει για τους Θεσσαλούς η περίπτωση του Ίσι. (VIDEO)

Στην Ισπανία έχει στρέψει ο Βόλος την προσπάθειά του για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης στο εναπομείναν κομμάτι της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Η περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ, Ισίντρο Ρος Ρίος ή απλά Ίσι, φαίνεται ότι χλωμιάζει για την ομάδα της Μαγνησίας. Οι Θεσσαλοί όμως δεν το παράτησαν και ήλθαν σε συμφωνία με τον 27χρονο συμπατριώτη του, Χουάν Μουνίθ.

Ο Ίβηρας, μάλιστα, αναμένεται την Παρασκευή (16/8) στο Βόλο για να υπογράψει συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους στη Super League 1.

Ο Μουνίθ γεννήθηκε στη Χιχόν και ξεκίνησε καριέρα του από την ομάδα της πόλης, Σπόρτινγκ. Παραχωρήθηκε δανεικός σε Μιραντές, ενώ το 2016 πήγε ως ελεύθερος στην Ταραγόνα. Πέρυσι το καλοκαίρι (2018) πήγε στη Λούγο, με την οποία την περασμένη σεζόν πέτυχε 1 γκολ σε 21 ματς στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ