ΒΟΛΟΣ

Βόλος: "Προσφύγαμε στη δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας Βάτσιο και Ευαγγέλου"

Βόλος: "Προσφύγαμε στη δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας Βάτσιο και Ευαγγέλου"
Μπέος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν οι άνθρωποι του Βόλου κατά των Βάτσιου και Ευαγγέλου για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Αρη.

Ο Βόλος είναι πυρ και μανία για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη, τονίζοντας μάλιστα σε χθεσινή (20/9) του ανακοίνωση του πως οι αποφάσεις του Βάτσιου αλλοίωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης και πως ο Αχιλλέας Μπέος σκφτόταν να υποβάλει μήνυση στον διαιτητή της αναμέτρησης αλλά και στον διαιτητή VAR. Όπερ και εγένετο...

Με νέα ανακοίνωσή της, η ομάδα της Μαγνησίας αναφέρει πως άσκησε όλα τα νόμιμα δικαιώματά της προσφεύγοντας στην Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας τόσο τον διαιτητή του αγώνα, κ. Βάτσιο όσο και τον κ. Ευαγγέλου, ο οποίος βρισκόταν στο VAR.

Τα περισσότερα παράπονα των γηπεδούχων είναι και για τη φάση του ακυρωθέν γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον διαιτητή να δείχνει πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ μετά και την υπόδειξη από το VAR.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Βόλος έπειτα από τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα Βόλος – Αρης, άσκησε όλα τα νόμιμα δικαιώματά της προσφεύγοντας στην Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας τόσο τον διαιτητή του αγώνα κ. Βάτσιο όσο και τον κ. Ευαγγέλου ο οποίος βρισκόταν στο VAR.

Ελπίζουμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του θέματος, καθώς είναι η ώρα διαιτητές τύπου Βάτσιου και Ευαγγέλου να πάνε επιτέλους στα σπίτια τους".

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ