ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Πρεμιέρα για Volos TV, με 1,99 ευρώ το φιλικό με Ατρόμητο

Βόλος: Πρεμιέρα για Volos TV, με 1,99 ευρώ το φιλικό με Ατρόμητο

Το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος, Volos TV, θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (13/8) με την μετάδοση σε livestreaming του φιλικού των Θεσσαλών με τον Ατρόμητο. Στο 1,99 το κόστος χρήσης γι' αυτό το ματς.

Ο Βόλος αντιμετωπίζει την Πέμπτη (13/8) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, στην οποία θα κάνει πρεμιέρα και το Volos TV.

Το διαδικτυακό κανάλι της ομάδας της Μαγνησίας θα μεταδόσει σε live streaming το ματς με τους Περιστεριώτες αντί 1,99 ευρώ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η "διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μέσω της κίνησης αυτής, αποδεικνύει ότι είναι ικανή να ακολουθήσει την εποχή και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Ο Βόλος συνεχίζει να κάνει άλματα μπροστά και το Volos TV είναι πλέον γεγονός.

Η πρεμιέρα στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος, θα γίνει αύριο, Πέμπτη στις 7.00 μ.μ., όπου θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πανθεσσαλικό στάδιο ο φιλικός αγώνα Βόλος – Ατρόμητος.

Ο φιλικός αγώνας Βόλος – Ατρόμητος θα μεταδοθεί σε Livestreaming μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com), έναντι του συμβολικού αντιτίμου του 1,99 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μέσω της κίνησης αυτής, αποδεικνύει ότι είναι ικανή να ακολουθήσει την εποχή και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Οι φίλοι του Βόλου και του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα απλά βήματα που απαιτούνται ώστε να αποκτήσουν το μοναδικό κωδικό που θα αποσταλεί μέσω mail και στη συνέχεια να συνδεθούν ζωντανά με το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να αγοράσετε τον αγώνα Βόλος – Ατρόμητος μέσω Paypal ή μέσω πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας.

Για να συνδεθείτε ώστε να κάνετε εγγραφή και να μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος πατήστε ΕΔΩ"

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ