ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Παλεύει για Τιρόνε, έρχεται ο Μπασόνγκ

Βόλος: Παλεύει για Τιρόνε, έρχεται ο Μπασόνγκ

Ο Βόλος παλεύει τη δύσκολη περίπτωση του 28χρονου Ισπανού φορ, Τιρόνε, ενώ ο 32χρονος Καμερουνέζος πρώην αμυντικός των Νιούκαστλ και Τότεναμ, Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, αναμένεται την Τετάρτη (17/7) για την ομάδα της Μαγνησίας.

Δυναμικά συνεχίζει ο Βόλος την προσπάθεια ενίσχυσής του κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά στη λίστα της τον 28χρονο Ισπανό φορ, Τιρόνε.

Ο Τιρόνε Γκουστάβο ντελ Πίνο Ράμος όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1991 στη Λας Πάλμας και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της νησιωτικής ομάδας. Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Μπαρακάλδο, Ουέσκα, Τενερίφη, η οποία τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή το 2017.

Δεν είναι απλή περίπτωση. Αντίθετα ο 28χρονος, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ σε 13 συμμετοχές στη δεύτερη ισπανική κατηγορία τη σεζόν που τελείωσε, περιμένει και προτάσεις από ομάδες της Segunda.

O 32χρονος Καμερουνέζος αμυντικός, Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, αναμένεται την Τετάρτη (17/7) στην Αθήνα για την ομάδα της Μαγνησίας. Γεννήθηκε στο Παρίσι και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μετς. Το 2005 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ το 2008 τον απέκτησε η Νιούκαστλ αντί 1.800.000 ευρώ.

Το 2009 τον απέκτησε η Τότεναμ αντί 9.300.000 ευρώ και στους σπερς έμεινε μέχρι το 2012 μεσολαβούντος του δανεισμού στη Γουλβς. Η Νόριτς τον απέκτησε αντί 3.000.000 ευρώ και τον παραχώρησε δανεικό στη Γουότφορντ. Τον περασμένο Οκτώβριο υπέγραψε με την Πίτερμπρο με τη φανέλα της οποίας δεν αγωνίστηκε ωστόσο. Γι' αυτό και δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι θ' αποκτηθεί, πριν δοκιμαστεί.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ