ΒΟΛΟΣ

Βόλος: "Ο Βάτσιος αλλοίωσε το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη τονίζοντας πως οι αποφάσεις του Βάτσιου αλλοίωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης και σε αυτή τονίζει πως ο Αχιλλέας Μπέος σκέφτεται να υποβάλει μήνυση στον διαιτητή της αναμέτρησης αλλά και στον διαιτητή VAR.

Ο Βόλος έχει παράπονα από τη διαιτησία του Βάτσιου στην ήττα από τον Άρη και έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για να διαμαρτυρηθεί για αυτή τονίζοντας πως αλλοίωσε το αποτέλεσμα ενώ σημειώνει πως ο πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Μπέος σκέφτεται να παραιτηθεί από την προεδρία για να μπορέσει να υποβάλει μήνυση τόσο στον Βάτσιο όσο και στον Ευαγγέλου που ήταν στο VAR.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου αναφέρει.

"Ο διαιτητής Βάτσιος με τις αποφάσεις του αλλοίωσε το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα Βόλος -Άρης. Κατά… σύμπτωση και πάλι εις βάρος της ομάδας μας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βολος Αχιλλέας Μπέος σκέφτεται σοβαρά να υποβάλει αύριο την παραίτησή του από το ΔΣ της ομάδας, ώστε ως Δήμαρχος Βόλου να υποβάλει μήνυση τόσο στον Βάτσιο όσο και στον Ευαγγέλου που ήταν στο VAR".

Τα περισσότερα παράπονα των γηπεδούχων είναι και για τη φάση του ακυρωθέν γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον διαιτητή να δείχνει πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ μετά και την υπόδειξη από το VAR.

Βόλος: "Ο Βάτσιος αλλοίωσε το αποτέλεσμα"
TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ