ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ο Ξηρόφωτος αντί - Γκαγιέγκο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο και την αναβάθμιση του Στέφανου Ξηρόφωτου όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr.

Το μεσημέρι της Τρίτης το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι οι δρόμοι του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο με το Βόλο χωρίζουν μετά από μόλις δέκα ματς του Καταλανού στην τεχνική ηγεσία των Θεσσαλών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον 44χρονο Ισπανό και τη διαδοχή από τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Στέφανο Ξηρόφωτο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Ισπανό προπονητή Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Στέφανος Ξηροφώτος".

Ο Γκαγιέγκο κάθισε μόλις δέκα ματς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μαγνησίας, οκτώ στο πρωτάθλημα και δυο στο Κύπελλο. Πανηγύρισε δυο νίκες, σε τρία ματς ο Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλος και στα υπόλοιπα πέντε γνώρισε την ήττα.

Τελευταίο ματς ήταν στο Πανθεσσαλικό κατά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική. Είναι η δεύτερη φορά που ο Βόλος αλλάζει προπονητή μέσα στη σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί το διαζύγιο με τον Χουάν Φεράντο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ