ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Με Μαρτίνες, Περέα κόντρα στον Ατρόμητο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Άνχελ Λόπεθ να έχει στη διάθεση του και το Νίκο Μαρτίνες που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες.

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος είναι ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια τελευταία προπόνηση και εν συνεχεία ο νεαρός τεχνικός, Άνχελ Λόπεθ, έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Νίκο Μαρτίνες που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες και ακόμα δεν έχει παίξει σε κανέναν φιλικό με τη νέα του ομάδα αλλά και Περέα που πρόλαβε και αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Άρη.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Άνχελ Λόπεθ αποτελείται από τους: "Γκαραβέλη, Κλέιμαν, Ντεντάκη, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Δημόπουλο, Λογαρά, Κρητικό, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Κιάκο, Μπαρτόλο, Δουβίκα, Περέα, Γέντρισεκ".

Αναφορικά με τους νεοαποκτηθέντες εκτός 20άδας έμειναν οι Νίνης, Λουντεβάλ και Παπαδόπουλος με τον πρώτο εξ αυτών να είχε κάπιιες μικρές ενοχλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα και προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο προτιμήθηκε να μείνει εκτός και μέσα στην εβδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ