ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Με Γέντρισεκ, χωρίς Δημόπουλο ενόψει Άρη

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Gentrisek, VOLOS (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γέντρισεκ επιστρέφει σε αποστολή του Βόλου μετά από αρκετό καιρό με τους Δημόπουλο και Τσοκάνη να μην υπολογίζονται ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Ο Βόλος μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου θα παίξει εκτός έδρας με τον Άρη και θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί με τον Βίκτορ Μπασάντρε, άμεσο συνεργάτη του Φεράντο, να κάθεται και πάλι στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο Ισπανός δεν θα έχει στη διάθεση του σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανιώνιο τους Δημόπουλο και Τσοκάνη αλλά αντίθετα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γέντρισεκ.

Η αποστολή του Βόλου αποτελείται από τους: Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Μήτογλου, Καραγκιόζης, Διαμαντής, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Τόρες, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μαξ, Τσίκα, Κορέλας, Λύρατζης, Μουνίθ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Ο ΦΕΡΑΝΤΟ

Όπως γράψαμε ήδη ο Φεράντο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στη Λάρισα την Παρασκευή και μάλιστα την Κυριακή θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η κατάσταση του Ισπανού προπονητή έχει βελτιωθεί αλλά και πάλι θα πρέπει να φοράει γυαλιά ηλίου για κάποιες μέρες ακόμα και το βράδυ ώστε να μην έρχονται τα μάτια του σε άμεση επαφή με έντονο φωτισμό.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ