ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Η αποστολή για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο (25/8, 19:15) στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο δίνει τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία, αντιμετωπίζοντας τους κυανέρυθρους, που θυμίζουμε ότι ξεκινούν με -6 το πρωτάθλημα λόγω μη εξασφάλισης άδειας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΝΠΣ Βόλος θα συμμετάσχει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αγωνιζόμενος στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Μια ριζικά νέα ομάδα, έχοντας κάνει 19 μεταγραφές. Από αυτούς έξι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και τέσσερις Αργεντίνοι. Μια ΠΑΕ χωρίς οικονομικά ανοίγματα, που ως πρωτάρα θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη και να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται.

Ασφαλώς ο Νο1 στόχος δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της σωτηρίας. Ο Χουάν Φεράντο συνεχίζει για δεύτερη αγωνιστική περίοδο. Όχι, βέβαια, πως αυτό σημαίνει κάτι, καθώς το ρόστερ έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι και καλείται να δώσει άμεσα συνοχή και ομοιογένεια. Για τον Βόλο που τόσα ακούστηκαν το καλοκαίρι, ότι θα δώσει το ΑΦΜ του, τελικά τίποτα από αυτά δεν συνέβη και μπαίνει στη "μάχη", αγωνιζόμενος στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Αυτοί είναι οι εξής:

Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Φερράρι, Μπασόνγκ, Λύρατζης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μαξ, Τσοκάνης, Μουνίθ, Σαρμιέντο, Ηλιόπουλος, Ατιάτ, Ζοάο, Μυστακίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Γέντρισεκ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ