ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Φεύγει για Ισπανία ο Φεράντο

ÊÕÐÅËËÏ / ÂÏËÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÂÏËÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουάν Φεράντο αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Βόλου και θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει την αποθεραπεία στην πατρίδα του. Συνεχίζει πιθανότατα με άλλο προπονητή η ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Ισπανός προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο, εισήχθη στο νοσοκομείο της πόλης στις 12 Δεκεμβρίου λόγω ενός προβλήματος στο μάτι.

Ο 38χρονος που οδήγησε την ομάδα της Μαγνησίας σε δυο διαδοχικές ανόδους και τον έφτασε να είναι σε καλή θέση στο πρωτάθλημα ώστε να μπορεί να πετύχει την παραμονή του στην παρθενική συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία νοσηλευόταν το προηγούμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη και τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα ματς τον αντικατέστησε ο βοηθός του Βίκτορ Μπασάδρε.

Ο Καταλανός προπονητής θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Μάλιστα επικοινώνησε τόσο με τη διοίκηση της ομάδας, όσο και με τους ποδοσφαιριστές του και τους αποχαιρέτησε.

Ο Βόλος πιθανότατα θα κινηθεί γι' άλλο προπονητή καθώς ο Χουάν Φεράντο ζήτησε ν' αφοσιωθεί στην αποθεραπεία και δεν θέλει να είναι βάρος στην ομάδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

" Εξιτήριο από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ πήρε ο τεχνικός της ομάδας μας Χουάν Φεράντο. Ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε τους ιθύνοντες του Βόλου ότι θα πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Ισπανία ώστε να εξεταστεί από εξειδικευμένους ιατρούς και να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή.

Ευχή όλων μας είναι ο Χουάν Φεράντο να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και είναι και πάλι κοντά μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ