ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Έρχεται ο Σαρμιέντο

Βόλος: Έρχεται ο Σαρμιέντο

Στο Βόλο αναμένεται εντός της εβδομάδας ο 29χρονος Αργεντινός φορ, Μπρίαν Σαρμιέντο, για να υπογράψει με την ομάδα της Μαγνησίας. Τέταρτος από τη χώρα του τάνγκο μετά τους Αουγούστο Μάξ, Ρούμπεν Ζοάο και Φράνκο Φεράρι. (VIDEO)

Μετά τους Αουγκούστο Μαξ και Ρούμπεν Ζοάο και Φράνκο Φεράρι ένας ακόμη Αργεντινός θα φορά τη φανέλα του Βόλου την επόμενη σεζόν στη Super League 1.

Ο 29χρονος φορ της Νιούελς, Μπρίαν Σαρμιέντο, έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Μαγνησίας κι αναμένεται στη Θεσσαλία εντός της εβδομάδας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1990 στο Ροσάριο και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουδιάντες. Το 2007 βρέθηκε στην Ευρώπη για τη Ράθινγκ Σανταντέρ, όπου έμεινε μέχρι το 2011 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Χερέθ, Ζιρόνα και Σαλαμάνκα.

Το 2011 επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Ράσινγκ Κλουμπ, ακολούθησαν οι Αρσενάλ Σαραντί, Ολ Μπόις, η Πόντε Πρέτα στη Βραζιλία, η Ρεάλ Γκαρσιλάσο στο Περού. Το 2016 επέστρεψε στην Αργεντινή για την Μπάνφιλντ, από το 2017 ήταν στη Νιούελς.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ