ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Επιστροφή για Μάντζη στην αποστολή

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Mantzis, Volos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Βόλος στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του υποδέχεται τον Πανιώνιο έχοντας μια αλλαγή στην αποστολή σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Βόλος θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Πανιώνιο χωρίς τον Φεράντο στον πάγκο καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει ένα πρόβλημα με την όραση του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες.

Τον Φεράντο στον πάγκο της ομάδας του Βόλου θα αντικαταστήσει ο Βίκτορ Μπασάντρε ο οποίος είναι ο στενός συνεργάτης του στον Βόλο.

Ο Μπασάντρε μάλιστα ήταν αυτός που μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης έκανε γνωστή την αποστολή του Βόλου η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και έχει μια αλλαγή σε σχέση με αυτή της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εκτός έμεινε ο Κορνέζος και τη θέση του πήρε ο Μάντζης ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας του Βόλου. Η 19άδα αποτελείται από τους: Γκαραβέλη, Μελίσσα, Ντεντάκη, Λύρατζη, Μήτογλου, Δημόπουλο, Διαμαντή, Τσίκα, Φερράρι, Τσαούση, Τσοκάνη, Μαξ, Μπαλογιάννη, Κορέλα, Τόρρες, Ζοάο, Μουνίθ, Κυζιρίδη και Μάντζη.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ