ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αργεντινό μπακ Φεράρι

Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αργεντινό μπακ Φεράρι

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ, Φράνκο Φεράρι, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μίτρε. Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Νοτιοαμερικανός.

Μετά τους Αουγκούστο Μαξ και Ρούμπεν Ζοάο ένας ακόμη Αργεντινός θα φορά τη φανέλα του Βόλου την επόμενη σεζόν στη Super League 1. Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ, Φράνκο Φεράρι. Ο Νοτιοαμερικανός μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μίτρε στην Primera B Nacional (δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής).

Γεννήθηκε το Μάιο του 1992 στο Ροσάριο και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τίρο Φεντεράλ, πριν μετακομίσει στην Ντεπορτίβο Σανταμαρία. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αργεντίνου αριστερού ακραίου αμυντικού Φράνκο Αριέλ Φεράρι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Φεράρι, την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Αργεντινής με τη φανέλα της Μίτρε Σαντιάγκο, με την οποία είχε 24 συμμετοχές".

Ο Βόλος έχει ήδη αποκτήσει και τους Τάσο Τσοκάνη, Αναστάσιο Καραγκιόζη και Έρικ Γέντρισεκ.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ