ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ανακοίνωσε Κολόμπο και Μπαρτόλο

Βόλος: Ανακοίνωσε Κολόμπο και Μπαρτόλο

Παίκτες του Βόλου είναι ο 24χρονος μέσος Ζουλιάν Μπαρτόλο και ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Ροντρίγκο Κολόμπο, με την θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή τους.

Ο Βόλος συνεχίζει να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν της Super League ανακοινώνοντας νέα αποκτήματα. Η ομάδα της Θεσσαλίας έκανε γνωστές δύο ακόμη μεταγραφές. Συγκεκριμένα, στον Βόλο μετακομίζουν ο 24χρονος μέσος Ζουλιάν Μπαρτόλο και ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Ροντρίγκο Κολόμπο.

Ο Μπαρτόλο την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ακασούσο μετρώντας 7 γκολ σε 24 παιχνίδια, ενώ ο Κολόμπο τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα της Ιντεπεντιέτε Ριβαντάβια.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου μέσου Ζουλιάν Μπαρτόλο και του 27χρονου Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού Ροντρίγκο Κολόμπο.

Οι δύο Αργεντίνοι πέρασαν με επιτυχία τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαιο με τον Βόλο.

Ο Ζουλιάν Μπαρτόλο γεννημένος στις 15 Απριλίου 1996 ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαν Μιγκελ, ακολούθησε η Γκουλιέρμο Μπράουν και πέρυσι αγωνίστηκε στην αργεντίνικη Ακασούσο όπου σε 24 αγώνες σημείωσε 7 τέρματα.

Ο Ροντρίγκο Ζέσους Κολόμπο είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1992 στην Μπελ Βιλ της Αργεντίνης και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Ραφαέλα το 2014. Τρία χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στην Ουνιβερσιτάριο της Βολιβίας και ακολούθησε η Σπορτ Ουανκάγιο του Περού.

Τα δύο τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Αργεντινή όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ιντεπεντιέτε Ριβαντάβια".

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ