ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ανακοίνωσε Γέντρισεκ

Βόλος: Ανακοίνωσε Γέντρισεκ

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Σλοβάκου επιθετικού, Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στην Ξάνθη.

Μετά τους Τάσο Τσοκάνη, Αουγκούστο Μαξ και Ρούμπεν Ζοάο, ο Βόλος ανακοίνωσε την τέταρτη προσθήκη του για την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο.

Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Σλοβάκου φορ, Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ξάνθη. Την πρώτη του σεζόν στη Super League πέτυχε έντεκα γκολ σε τριάντα συμμετοχές, πέρυσι οκτώ σε 23.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλοί έχουν κλείσει ήδη ακόμη δύο Αργεντινούς. Τον 29χρονο φορ, Μπρίαν Σαρμιέντο και τον 27χρονο αριστερό μπακ, Φράνκο Φεράρι. Η ανακοίνωση για τον Έρικ Γέντρισεκ:

"H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Σλοβάκου επιθετικού Ερικ Γέντρισεκ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ερικ Γέντρισεκ, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ξάνθη, ενώ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Φράιμπουργκ και του Ανόβερο".

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ