ΒΟΛΟΣ

Στο Βόλο ο Κρητικός

Στο Βόλο ο Κρητικός

Ο 25χρονος εξτρέμ, Τάσος Κρητικός, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Super League καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Βόλο.

Κάτοικος Μαγνησίας θα είναι για την επόμενη διετία ο Τάσος Κρητικός. Ο 25χρονος εξτρέμ θα φορά τη φανέλα του Βόλου με τον οποίον υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Τάσος Κρητικός από το ενδιαφέρον Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Σαμπντόρια, βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή του. Κατάφερε, όμως, να βγει νικητής στον σημαντικότερο αγώνα και δήλωσε μέσα από το Sport24.gr και τη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Τα κατάφερε με τη συνδρομή του γραφείου AC86 και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Super League με τους Θεσσαλούς.

Στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των "μαυραετών" της Δόξας Δράμας κατάφερε να αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, παρά τη μέτρια πορεία της ομάδας -κυρίως- τη φετινή σεζόν. Σε 42 αγώνες, ο Κρητικός πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Αναστάσιου Κρητικού, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αναστάσιος Κρητικός τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Λάρισας, του ΠΑΣ Γιάννινα, της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Πανσερραϊκό.

Η διοίκηση του Βόλου καλωσορίζει τον Αναστάσιο Κρητικό στην “κυανέρυθρη” οικογένεια.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ