ΒΟΛΟΣ

Νέο όχι του Βόλου στον Ηρακλή για το ΑΦΜ

SUPERLEAGUE / ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους του Βόλου με τους αντίστοιχους του Ηρακλή αλλά και πάλι δεν επετεύχθη συμφωνία για την πώληση του ΑΦΜ της ομάδας του Βόλου.

Για ακόμη μια φορά οι άνθρωποι του Ηρακλή προσπάθησαν σε συνάντηση που είχαν με τους αντίστοιχους του Βόλου να αγοράσουν το ΑΦΜ της ομάδας ώστε τη νέα χρονιά ο "Γηραιός" να παίξει στη Super League.

Και αυτή συνάντηση αποδείχτηκε άκαρπη καθώς δεν βρέθηκε λύση αφού ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αν και συζητάει την πώληση του ΑΦΜ δεν συζητάει με τίποτα τη μεταφορά της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα μετά το πέρας της συνάντησης ο Αχιλλέας Μπέος με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών λέγοντας:

«Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισμα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ( αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ