ΒΟΛΟΣ

Μπέος: "Οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, περιμένετε τουλάχιστον δύο ακόμα"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος παρουσίασε την Παρασκευή το βράδυ τις νέες του εμφανίσεις και τους 13 νεοαποκτηθέντες με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Αχιλλέα Μπέο, να υπόσχεται τουλάχιστον δύο ακόμη μεταγραφές. (VIDEO)

Σε μια όμορφη εκδήλωση την Παρασκευή (28/8) το βράδυ η ομάδα του Βόλου παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για τη σεζόν 2020-21 αλλά και τους 13 νεοααποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος κατά τη σύντομη ομιλία του αποκάλυψε πως ο Βόλος θα αποκτήσει τουλάχιστον δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων. Εν συνεχεία παρουσιάστηκαν οι παίκτες, αρχικά δύο ποδοσφαιριστές από την Κ19 που έκαναν επαγγελματικό συμβόλαιο και ακολούθησαν οι 13 νέοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Η παρουσίαση των παικτών μάλιστα ολοκληρώθηκε με τον Σωτήρη Νίνη καθώς ο Έλληνας διεθνής αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που προστέθηκε το φετινό καλοκαίρι στο ρόστερ της ομάδας του Βόλου και αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο στην ομάδα.

Στο τέλος της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και των ισχυρών επιχειρηματιών του Βόλου και τόνισε πως θέλει άμεσα να απεμπλακεί από τα διοικητικά της ομάδας για να αφιερωθεί και πάλι στην πόλη ενώ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

"Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα έχει μια καλύτερη χρονιά φέτος και πολλές επιτυχίες και επειδή είναι αρκετοί δημοσιογράφοι εδώ να πω πως οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, περιμένετε ακόμα δύο τουλάχιστον μεταγραφές".

Δείτε βίντεο με την εκδήλωση από το VOLOS TV:

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ