ΒΕΡΟΙΑ

Κυριάκου: ''Έχει όνειρα ο Καρυπίδης''

Κυριάκου: ''Έχει όνειρα ο Καρυπίδης''
Κυριάκου

Δεν πήρε ιδιαίτερη έκταση στην Ελλάδα η πρόσληψη του Κάκου Κυριάκου στη θέση του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ Βέροια. Ο Κύπριος αποκαλύπτεται στο Sport24.gr.

Ύστερα από έξι αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα η Βέροια είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετικά τα καταφέρνει η ''Βασίλισσα του Βορρά'', η οποία κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και μάζεψε παίκτες που έχουν αποδειχθεί υπερπολύτιμοι.

Σημαντικό ρόλο στο περίφημο ξεκίνημα της ομάδας της Ημαθίας έχει παίξει ο Κάκος Κυριάκου. Ο Κύπριος γενικός διευθυντής της Βέροιας, που αποτελεί το δεξί χέρι του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη. Πώς γνωρίστηκαν οι δύο άνδρες; ''Τον ξέρω πάνω από δέκα χρόνια. Είχαμε γνωριστεί παλιότερα στην Ελλάδα. Όταν ανέλαβε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να έρθω στη Βέροια προκειμένου να τον βοηθήσω. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Τη λατρεύω την Ελλάδα, είμαι πολύ φίλος με τον πρόεδρο και αποφάσισα να αφήσω την Κύπρο'' εξομολογείται ο Κάκος Κυριάκου, που έχει παίξει στην ΑΕΛ της χώρας του, αλλά και σε άλλες ομάδες της Κύπρου.

Κυριάκου: ''Έχει όνειρα ο Καρυπίδης''
Μαρκέλης

Όσο για την φετινή... τρελή εκκίνηση της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα, ο Κύπριος παράγοντας υποστηρίζει: ''Φίλε ήρθαμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά φέραμε εξαιρετικούς παίκτες. Όλοι είναι καλοί ποδοσφαιριστές και πληρωμένοι μέχρι και στο τελευταίο σεντ. Δεν ενθουσιαζόμαστε, όμως. Κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί είναι ακόμα νωρίς. Ο πρόεδρος έχει όνειρα για τη Βέροια. Θέλει να τη φτάσει ψηλά και εγώ δεν έχω παρά να είμαι δίπλα του''.

Και επειδή πολύς λόγος γίνεται σχετικά με το αν όντως έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο Κυριάκου κατέστησε σαφές: Έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό. Μεγαλομέτοχος είναι ο κ. Καρυπίδης''.

Ο Κυριάκου, πάντως, παράλληλα με τα χρέη του ως γενικός διευθυντής στη Βέροια, δεν έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται σε μια τοπική ομάδα της Ημαθίας, την Ειρηνούπολη, και εξακολουθεί να κάνει αυτό που του αρέσει.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ