ΤΡΙΚΑΛΑ

Ζουέλα για μεγαλομέτοχος στα Τρίκαλα

Ζουέλα για μεγαλομέτοχος στα Τρίκαλα
Ζουέλα

Πρόταση να αποκτήσει το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα έχει καταθέσει ο βετεράνος Αγκολέζος, Φρανσίσκο Ζουέλα, επικεφαλής των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Ελλάδα.

Σε νέα εποχή θα περάσει άμεσα η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα. Ο ιδιοκτήτης της, Χρήστος Γιαλιάς, ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί από την ομάδα και ότι θα παραδώσει τη... σκυτάλη. Δύο είναι οι υποψήφιοι για να τον διαδεχτούν στη θέση του μεγαλομετόχου.

Ο ένας, ο Τρικαλινός επιχειρηματίας, Δημήτρης Μπαταγιάννης, προσωπικός φίλος του Γιαλιά. Ο άλλος, ένα όνομα έκπληξη. Οι πληροφορίες από τη θεσσαλική πόλη που επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Φρανσίσκο Ζουέλα, έχει καταθέσει πρόταση για να αγοράσει την ΠΑΕ.

Ο 34χρονος Αγκολέζος, που έχει αποσυρθεί από τη δράση και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, εξέφρασε την πρόθεσή του να εμπλακεί στον ΑΟΤ και να γίνει μεγαλομέτοχος. Ο Αφρικανός ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Ακράτητο, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και τελευταία ομάδα στην Ελλάδα ήταν ο Απόλλων Σμύρνης.

Ζουέλα για μεγαλομέτοχος στα Τρίκαλα

Εκτός των συνόρων αγωνίστηκε σε Σερτανένσε, Ακαδέμικα, Σάντα Κλάρα, Κουμπάν Κρασνοντάρ, Αλάνια Βλαντικαφκάζ, ΑΠΟΕΛ, Kabuscorp (Αγκόλα) και Τροφένσε. Πέρυσι ο Ζουέλα ανέλαβε τη διεύθυνση των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Ελλάδα.

Μάλιστα στα εγκαίνια που είχαν γίνει, το παρών είχε δώσει ο πρόεδρος των "λιονταριών", Μπρούνο ντε Καρβάλιο, αλλά και η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο. Είναι στο χέρι του νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα να επιλέξει σε ποιον θα παραχωρήσει τις μετοχές.

Οι "κυανέρυθροι" ολοκλήρωσαν την εφετινή Stoiximan.gr Football League στην πέμπτη θέση. Σε 34 αγωνιστικές συγκέντρωσαν 71 βαθμούς, πραγματοποιώντας πρωταθλητισμό στον δεύτερο γύρο, με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ