ΤΡΙΚΑΛΑ

Τσίκινης έρχεται, Αμανατίδης φεύγει στα Τρίκαλα

ÓÏÕÐÅÑ ËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÎÁÍÈÇ / SUPER LEAGUE / OLYMPIAKOS-XANTHI
Τσίκινης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής Τσίκινης αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΑΟ Τρίκαλα, από τον οποίο αποχώρησε ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, αναλαμβάνει πόστο στον ΑΟ Τρίκαλα. Η νέα διοίκηση των "κυανέρυθρων", με ιδιοκτήτη πια τον Δημήτρη Μπαταγιάννη, ήρθε σε συμφωνία με τον 49χρονο, ο οποίος την Παρασκευή (30/6) θα βρίσκεται στη θεσσαλική πόλη για να πιάσει δουλειά.

Κατά το παρελθόν ο Τσίκινης δούλεψε στον Κισσαμικό, στην Stoiximan.gr Football League. Παρελθόν την ίδια ώρα για τα Τρίκαλα ο προπονητής που καθοδήγησε την ομάδα στα τελευταία 16 παιχνίδια της σεζόν που ολοκληρώθηκε και μάλιστα με απολογισμό 14 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ανέφερε για αυτό: " Αυτή τη φορά θα μιλήσω στον κόσμο της ομάδας. Τον ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και για το αλάνθαστο κριτήριο που έχει πάντα η πλειοψηφία. Αυτό το κριτήριο που αναγνώρισε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και τι ποδόσφαιρο έπαιξε.

Οι αριθμοί στο ποδόσφαιρο είναι αδιάψευστοι μάρτυερες. Δυστυχώς η ομάδας μας δεν έπεισε τη νέα διοίκηση του ΑΟΤ. Βλέπω ότι οι αντίπαλοι αναγνώρισαν την αξία τους με πράξεις. Όσον αφορά το άτομό μου, εύχομαι κάποιοι να ξεπεράσουν τα ρεκόρ που δημιουργήσαμε με την ομάδα, γιατί τότε απλά ο ΑΟΤ θα είναι στη Super League, κάτι που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ