ΤΡΙΚΑΛΑ

Τέλος ο Παντελίδης

Τέλος ο Παντελίδης
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων ο Σάββας Παντέλίδης. Όλα δείχνουν πως αντικαταστάτης του θα είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων ο Σάββας Παντελίδης, εντελώς αιφνιδιαστικά. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, Βαγγέλης Πλεξίδας, ζήτησε την Δευτέρα για δικούς του λόγους την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Μετά από συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα Βαγγέλη Πλεξίδα με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ζήτησε την παραίτηση του τεχνικού της ομάδας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε από κοινού. Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα ευχαριστεί τον κ. Σάββα Παντελίδη για την μέχρι τώρα συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του
".

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, όλα δείχνουν θα είναι πως θα είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Διαγόρα, ενώ την Κυριακή παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Τρικάλων με την Δόξα Δράμας.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ