ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα Τρίκαλα στο πλευρό του μικρού Κωνσταντίνου

Τα Τρίκαλα στο πλευρό του μικρού Κωνσταντίνου

Τα Τρίκαλα δημιούργησαν ένα video προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα του μικρού Κωνσταντίνου, ο οποίος πρόσφατα είχε ένα σοβαρό ατύχημα και χρειάζεται να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.

Πριν από μερικές ημέρες ο 12χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος αγωνίζεται στο προπαιδικό τμήμα των Τρικάλων είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να χρειάζεται να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.

Γι' αυτό το λόγο, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας της Stoiximan.gr Football League δημιούργησαν ένα video, καλώντας τον κόσμο να συνεισφέρει προκειμένου ο νεαρός ποδοσφαιριστής να γίνει καλά.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Πριν από μερικές ημέρες ο 12χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος αγωνίζεται στο προπαιδικό τμήμα του ΑΟΤ είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

Η νοσηλεία του σε εξειδικευμένο κέντρο είναι απαραίτητη για να αποκατασταθεί η υγεία του. Χρέος όλων μας η οικονομική βοήθεια στην οικογένεια του για να ελαφρύνουμε το βάρος που έχει στις πλάτες της.

Δεν μένουμε αμέτοχοι βοηθάμε τον μικρό Κωνσταντίνο στην δύσκολη μάχη που δίνει. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει την βοήθεια του. Στεκόμαστε στο πλευρό του Κωνσταντίνου με πράξεις».

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τον Κωνσταντίνο μπορούν να απευθυνθούν στην Εθνική Τράπεζα και στον λογαριασμό 477/796942-24 - IBAN:2701104770000047779694224 (υπόψη Σοφίας Λιάκου).

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ