ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα: "Της κοντής... της φταίνε οι τρίχες"

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Τρίκαλα, Καλλιθέα EUROKINISSI SPORTS

Η Καλλιθέα κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα, από τον οποίο ηττήθηκε 0-1, και οι Θεσσαλοί απάντησαν με αιχμηρή ανακοίνωση.

Στην προσπάθειά της να τρενάρει την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League η Καλλιθέα, έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα, από τον οποίο ηττήθηκε 0-1. Η αθηναϊκή ομάδα υποστηρίζει ότι εκείνη της Θεσσαλίας δεν είναι συνεπής σε ό,τι αφορά στην καταβολή των δόσεων για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Τα Τρίκαλα πέρασαν στην αντεπίθεση με αιχμηρή ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για αντιδεοντολογική και κακόπιστη συμπεριφορά εκ μέρους της Καλλιθέας, η οποία έχει υποβιβαστεί: "Αναφορικά με την ένσταση της Καλλιθέας εις βάρος μας θεωρούμε σαν ΠΑΕ τη συμπεριφορά της Καλλιθέας και του «αφανούς» χρηματοδότη της αντιδεοντολογική και κακόπιστη.

Προφανώς προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες για να δικαιολογήσει σε τρίτους τη δεινή θέση της ιστορικής αυτής ομάδας της Αθήνας. Ο λαός έχει βγάλει προ πολλού τη γνωστή σε όλους ρήση «της κοντής... της φταίνε οι τρίχες". Τα Τρίκαλα είναι στην 6η θέση της Football League, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ