ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Θανάσης Ντίνας στον ΑΟ Τρίκαλα

Ο Θανάσης Ντίνας στον ΑΟ Τρίκαλα
Ντίνας

Στη Football League με τον ΑΟ Τρίκαλα θα παίξει την προσεχή σεζόν ο Θανάσης Ντίνας. Ο 28χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα έτος στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη για τον ΑΟ Τρίκαλα. Η ομάδα της Θεσσαλίας απέκτησε για ένα χρόνο τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος από το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013 έπαιζε στη Super League. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Πλατανιά (41 συμμετοχές, 2 γκολ).

Προτού πάει στην ομάδα των Χανίων ήταν στον Παναθηναϊκό, στον οποίο πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2013. Στο "τριφύλλι" έπαιξε για 2,5 αγωνιστικές περιόδους (46 συμμετοχές, 3 γκολ). Παλαιότερα ήταν σε Ξάνθη, Ζάκυνθο και Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θανάση Ντίνα. Ο 28χρονος (12/11/1989) μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ξάνθη".

Ο Θανάσης Ντίνας στον ΑΟ Τρίκαλα
Ντίνας, ΑΟ Τρίκαλα

Ο Ντίνας δήλωσε: " Η υγεία που βγάζει η ομάδα και η φιλοσοφία της, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση και έπειτα από το ραντεβού μου με την διοίκηση φτάσαμε εύκολα σε συμφωνία. Γνωρίζω τους περισσότερους συμπαίκτες μου όπως γνωρίζω και τις ικανότητες τους και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και παιχνίδι παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Η Football League είναι ένας μαραθώνιος και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και στο χέρι μας είναι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να τον φέρουμε στο πλευρό μας".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ