ΤΡΙΚΑΛΑ

Ντόστανιτς: "Απέναντι σε τοπ ομάδες όπως η ΑΕΚ, τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται"

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής των Τρικάλων, Ράτκο Ντόστανιτς, αναφέρθηκε στη φιλική ήττα της ομάδας του με 1-4 από την ΑΕΚ και ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως απέναντι σε τοπ ομάδες, λάθη δεν συγχωρούνται.

Μπορεί να ήταν μια μικρή ταλαιπωρία για την ΑΕΚ το αυθημερόν ταξίδι στα Τρίκαλα για το φιλικό με την τοπική ομάδα. Όμως οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαν κέφια για ένα ημίχρονο. Και η ΑΕΚ νίκησε με 4-1 και μάλιστα μ’ όλα τα γκολ να μπαίνουν όχι απλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στα πρώτα 25 λεπτά του παιχνιδιού.

Στην εικόνα που παρουσίασαν τα Τρίκαλα κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το τέλος του αγώνα, πλέκοντας το εγκώμιο της "Ένωσης": "Πρώτα από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε σαν οικοδεσπότες την ομάδα της ΑΕΚ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και να της ευχηθούμε καλή πορεία στους ομίλους του Champions League. Εμείς προετοιμαστήκαμε ξέροντας ότι έχουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του κυπέλλου. Ξέρουμε ότι δεν ήμαστε στο 100% αλλά η ομάδα είναι πανέτοιμη για αυτό το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Για αυτούς τους παίκτες που είπατε, είναι παίκτες που είχαν κάποια προβληματάκια. Δεν είχανε χρόνο σημαντικό να προετοιμαστούν, δουλεύουμε συνέχεια κάποια πράγματα. Δεν ψάχνω κάποιο άλλοθι. Εγώ κοιτάω αυτοί οι παίκτες που είναι έτοιμοι, αυτοί να παίζουν. Πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα στην αρχή του ματς. Στα πρώτα 12 λεπτά ήμασταν 0-3.

Εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα κάνουμε καλή δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε 2 φορές καλύτερα. Αν θέλουμε να ανεβούμε και να φτάσουμε στο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας (σ.σ σημείωσε ότι η ΑΕΚ είναι στο τοπ επίπεδο) θα πρέπει να ξέρουμε ότι τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Πιστεύω ότι έχουμε 18-20 παίκτες που είναι καλοί παίκτες και τους πιστεύω. Έχουν δυνατότητες. Το έχουν αποδείξει πρέπει να το πιστέψουν και θα είναι έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν είναι μόνο η άμυνα. Ξεκινά από όλους τους παίκτες. Η αμυντική τακτική ξεκινάει από την επίθεση και η επιθετική τακτική ξεκινάει από την άμυνα. Είναι όμως κάποια λάθη που πρέπει να τα διορθώσουμε και θα διορθωθούν. Ας τα κάνουμε στα φιλικά τα λάθη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ