ΤΡΙΚΑΛΑ

Μπέκιος πρόεδρος, Αντωνίου προπονητής στα Τρίκαλα

Μπέκιος πρόεδρος, Αντωνίου προπονητής στα Τρίκαλα
Αντωνίου, Τρίκαλα

Ο Ανδρέας Μπέκιος αποτελεί το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα. Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Σωτήρη Αντωνίου στη θέση του προπονητή.

Ο διάδοχος του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τρίκαλα είναι ο Σωτήρης Αντωνίου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψή του 41 ετών τεχνικού, ο οποίος δούλεψε την τελευταία διετία στη Σπάρτη σε Γ' και Β' Εθνική, ενώ έχει εργαστεί ακόμα σε Εορδαϊκό, Καλλονή, Πανηλειακό, Κόρινθο, Παναχαϊκή, Δωτιέα Αγυιάς και Παναργειακό.

Ο Λαρισαίος προπονητής, που θα καθοδηγήσει την ομάδα στη Stoiximan.gr Football League, ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα των Τρικάλων. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όχι μόνο η πρόταση που δέχθηκα αλλά και το σκεπτικό της νέας διοίκησης της ομάδας. Ένα σκεπτικό που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και έχει σαν κύρια ιδέα το θεαματικό ποδόσφαιρο.

Σας δηλώνω απερίφραστα ότι θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσω μια ομάδα όπου κάθε Τρικαλινός θα είναι περήφανος γι” αυτή. Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι ο κόσμος είναι πάντα ο δωδέκατος παίχτης και τον θέλουμε στο πλευρό μας σε αυτή την προσπάθεια".

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΚΙΟΣ

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρης Μπαταγιάννης, έκανε γνωστό με δήλωσή του ότι τη θέση του προέδρου ανέλαβε ο Ανδρέας Μπέκιος, άλλοτε εμπορικός διευθυντής της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, αλλά και γενικός διευθυντής της Nova.

Ο Μπαταγιάννης είπε: "Από την πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να αποκτήσω τις μετοχές του ΑΟ Τρίκαλα, είχα στο μυαλό μου για τη θέση του Προέδρου έναν άνθρωπο με κύρος, τεχνοκράτη και γνώστη του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον άνθρωπο αυτό τον βρήκα στο πρόσωπο του κυρίου Μπέκιου ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου.

Ένα στέλεχος που έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και Γενικός Διευθυντής της NOVA επιτυγχάνοντας την κεντρική διαχείριση της Super League.Μόνο θετικά μπορεί να δώσει στην αγαπημένη μας ομάδα και να την οργανώσει σε πρότυπα μεγάλων ομάδων.Του εύχομαι κάθε επιτυχία και θα είμαι δίπλα του όποτε χρειαστεί".

Μπέκιος πρόεδρος, Αντωνίου προπονητής στα Τρίκαλα
Μπαταγιάννης, Μπέκιος

Από την πλευρά του ο Μπέκιος (αριστερά στη φωτ.) δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του κυρίου Μπαταγιάννη και η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις μου να ασχοληθώ ξανά με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, το όραμα του κυρίου Μπαταγιάννη για την ΠΑΕ Τρίκαλα ταυτίζεται απόλυτα με το δικό μου όραμα για το ποδόσφαιρο.

Ένα ποδόσφαιρο που θα διέπεται από πολιτισμό, ένα ποδόσφαιρο που θα φέρνει τις οικογένειες στο γήπεδο, ένα ποδόσφαιρο που θα χαίρονται όλοι να παρακολουθούν κάθε Κυριακή. Πιστεύω ότι ο κόσμος των Τρικάλων θα στηρίξει τις προσπάθειές μας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι ο κύριος Μπαταγιάννης εκτός από ένας πολύ σοβαρός επιχειρηματίας είναι και ένας οραματιστής του ποδοσφαίρου. Πρέπει όλοι μας να σταθούμε αρωγοί σε αυτή του την προσπάθεια".

Για την πρόσληψη του Αντωνίου ο Μπέκιος ανέφερε: "Σε συνέχεια των τοποθετήσεών μας για τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που θέλουμε να παίζουν τα Τρίκαλα, δηλώνουμε ότι ο κύριος Αντωνίου είναι ένας προπονητής με τον οποίο υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Ήταν από την πρώτη στιγμή διακαής πόθος της νέας διοίκησης η οποία πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του. Ως πρόεδρος της ομάδας, δηλώνω ότι ο κύριος Αντωνίου χαίρει της εμπιστοσύνης μας και είμαστε σίγουροι ότι σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για την ανάληψη των καθηκόντων του".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ