ΤΡΙΚΑΛΑ

Η Ακτομπέ του Καζακστάν πρόταση στον Κουσκουνά

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Κουσκουνάς EUROKINISSI SPORTS

Πρόταση για την απόκτηση του Νίκου Κουσκουνά κατέθεσε η Ακτομπέ του Καζακστάν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Σκεπτικός ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan.gr Football League.

Την τελευταία τετραετία ο Νίκος Κουσκουνάς έχει σημειώσει 79 γκολ. Το 2013-2014 έβαλε 20 με τον Πανελευσινιακό, το 2014-2015 19, εκ νέου με την ομάδα της Δυτικής Αττικής. Το 2015-2016 με τον ΑΟ Τρίκαλα στη Stoiximan.gr Football League πέτυχε 18, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τους Θεσσαλούς το κοντέρ έγραψε... 22.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Κορίνθιος επιθετικός δέχτηκε προ ημερών εξαιρετική πρόταση από ομάδα του Καζακστάν. Πρόκειται για την Ακτομπέ, που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Στην ίδια ομάδα παίζει ο Γιούρι Μαμούτε, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος φορ εμφανίζεται διστακτικός να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα της κεντρικής Ασίας, παρότι το συμβόλαιο που του δίνεται είναι εξαιρετικό. Προφανώς και τα γκολ που σημείώνει τα τελευταία χρόνια δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους Ασιάτες.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ