ΤΡΙΚΑΛΑ

Η αιτία για το -16 του ΑΟ Τρίκαλα στη Stoiximan.gr Football League

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΟ Τρίκαλα EUROKINISSI SPORTS

Ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν στα φαβορί για άνοδο στη Super League. Ο λανθασμένος σχεδιασμός του καλοκαιριού και η κακή προετοιμασία έφεραν την ομάδα στο -16 από τις θέσεις ανόδου. Το Sport24.gr αναλύει...

Το καλοκαίρι η ομάδα των Τρικάλων ήταν μέσα στα φαβορί για άνοδο στη Super League. Ο Χρήστος Γιαλιάς δαπάνησε αρκετά χρήματα με σκοπό να φτιάξει υλικό που θα πρωταγωνιστούσε στη Stoiximan.gr Football League. Αποδείχθηκε, ωστόσο, ότι οι επιλογές που έγιναν, με προπονητή τον Σταύρο Ψιμουλάκη, δεν ήταν ικανές να φέρουν την... άνοιξη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είχαν αποκτηθεί το καλοκαίρι με το σκεπτικό ότι θα έκαναν τη διαφορά. Ράσιτς, Ίλιτς, Χασομέρης, Στογιάνοβιτς, Μίνγκας, Παπαδόπουλος, Πελίνκου, Νικολακάκης, Τζάκσον και Σιδεράκης φόρεσαν την "κυανέρυθρη" φανέλα το καλοκαίρι, αλλά λίγους μήνες αποτέλεσαν παρελθόν.

Ο Ψιμουλάκης αποχώρησε πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Με το φινάλε του πρώτου γύρου ο ΑΟ Τρίκαλα είχε ήδη μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων δεν το έβαλε κάτω και φρόντισε να προχωρήσει στην απόκτηση 13 παικτών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθιστώντας την ομάδα πρωταθλήτρια στις κινήσεις ενίσχυσης, προκαλώντας αίσθηση με Χαβιέ Μπαλμπόα και Έλιο Πίντο.

Γιώργος Γεωργιάδης, Αλέκος Βοσνιάδης και πλέον Περικλής Αμανατίδης στον πάγκο, αλλά η ομάδα έχει μείνει στο -16 από τις θέσεις ανόδου. Τα λάθη στην καλοκαιρινή προετοιμασία έχουν κοστίσει, αν και τελευταία ο ΑΟΤ έχει ανέβει αισθητά και έχει προχωρήσει σε ντεμαράζ με πέντε διαδοχικές νίκες. Αποκορύφωμα το σπουδαίο "διπλό" στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, χάρη στη φοβερή εκτέλεση φάουλ του Γκόλια.

Απομένουν 13 αγωνιστικές και μένει να φανεί πού θα μπορέσουν να τερματίσουν τα Τρίκαλα στη Stoiximan.gr Football League. Αν η εκκίνηση ήταν διαφορετική, πλέον ο ΑΟΤ θα ήταν "δυνατά" στο παιχνίδι της ανόδου. Υπενθυμίζεται ότι Λαμία και Απόλλων Σμύρνης προπορεύονται με 53 βαθμούς, ο Άρης έχει 47, ο ΟΦΗ 39 και τα Τρίκαλα είναι στους 37.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ