ΤΟΤΕΝΑΜ

Τζένας για Έρικσεν: "Ήταν αγνώριστος κόντρα στον Ολυμπιακό"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σκληρή επίθεση στον Κρίστιαν Έρικσεν για την απόδοσή του κόντρα στον Ολυμπιακό εξαπέλυσε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ο παλαίμαχος μέσος της Τότεναμ, Ζερμέιν Τζένας.

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συνολική απόδοση της ομάδας του στο φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που βρήκε την Τότεναμ να μένει στο 2-2 στο Φάληρο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, ωστόσο για τον Ζερμέιν Τζένας υπήρχε ένας παίκτης των σπιρουνιών που έπεσε χαμηλότερα από κάθε άλλον.

Αυτός ήταν ο Κρίστιαν Έρικσεν, με τον παλαίμαχο μέσο της Τότεναν να φιλοξενείται σε εκπομπή του "BT Sport" και εκεί να κατακεραυνώνει τον Δανό, υποστηρίζοντας πως η εμφάνισή του δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνηθίζει να προσφέρει στην ομάδα του Βορείου Λονδίνο.

"Ήταν αγνώριστος κόντρα στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν στιγμές που ο προπονητής είχε ένα βλέμμα όπου φαινόταν να σκέφεται "θα πρέπει να τον αφήσουμε να φύγει".

Όλοι οι παίκτες έχουν άσχημα παιχνίδια, τα τελευταία χρόνια έκανε αρκετά σπουδαία ματς με την Τότεναμ, όμως ήταν τόσο κακός απόψε που ξεχώριζε από μακριά.

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έπαιρνε λάθος αποφάσεις σε εύκολες φάσεις και αυτό ήταν το πιο ανησυχητικό. Έδειχνε διαλυμμένος", δήλωσε on camera ο Τζένας για τον Έρικσεν, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 και από τον ερχόμενο Ιανουάριο είναι σε θέση να διαπραγματευτεί ο ίδιος τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Η στατιστική του αγώνα δικαιώνει μάλιστα τον Τζένας σε απόλυτο βαθμό καθώς ο Κρίστιαν Έρικσεν έχασε 22 φορές τη μπάλα απέναντι στον Ολυμπιακό και ήταν ο παίκτης που έχασε την κατοχή της περισσότερες φορές από κάθε άλλον που έτρεξε στο χορτάρι του "Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ: Κριτική από τα αγγλικά ΜΜΕ για την έλλειψη πάθους με τον Ολυμπιακό
Τότεναμ: Ο Ολυμπιακός την γύρισε εννέα χρόνια πίσω
Κέιν: "Είμαστε απογοητευμένοι"
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ