ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Υπέγραψε μέχρι το 2023 ο Αλντερβάιρελντ

Tottenham's Toby Alderweireld applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Toby Alderweireld applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ έγινε ο πρώτος παίκτης επί τεχνικής ηγεσίας Μουρίνιο που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τοτεναμ, με τον Βέλγο διεθνή μπακ να ανανεώνει με τα σπιρούνια μέχρι το 2023.

Ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ είναι μέλος της Τότεναμ από το καλοκαίρι του 2015 και από τη στιγμή που η συνεργασία των δύο πλευρών είναι αγαστή μέχρι στιγμής, πήραν την απόφαση να την συνεχίσουν για ακόμα περισσότερα χρόνια.

Συγκεκριμένα για άλλα τέσσερα, με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να ανακοινώνει επίσημα πως ο Βέλγος υπέγραψε νέο συμβόλαιο που τον κρατάει στο Tottenham Hotspur Stadium μέχρι το 2023 και τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Με τιμάει που παίζω για αυτό το σύλλογο. Αυτή είναι απλά η αρχή από κάτι μεγάλο και συναρπαστικό", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 30χρονος μπακ, που μετράει 179 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Τότεναμ και 98 με την εθνική ομαδα της χώρας του.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ