ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Τρομερή χειρονομία Μουρίνιο απέναντι σε δημοσιογράφο

Tottenham's manager Jose Mourinho gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 13, 2020. (Adam Davy/Pool via AP)
Tottenham's manager Jose Mourinho gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 13, 2020. (Adam Davy/Pool via AP) ADAM DAVY/POOL VIA AP

Η συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει του αγώνα της Τότεναμ με την Σκεντίγια πήρε μία αναπάντεχη τροπή, με τον special one να κάνει ευτυχισμένο έναν δημοσιογράφο που του αποκάλυψε πως ο νεκρός πατέρας του λάτρευε τον Πορτογάλο και του ζήτησε μία τρελή χάρη.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης ενόψει της αναμέτρησης της Τότεναμ με την Σκεντίγια στην Βόρεια Μακεδονία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τη συνέντευξη αυτή να παίρνει μία εντυπωσιακή τροπή και να πλημμυρίζει από συγκίνηση και όμορφα συναισθήματα.

Όλα άρχισαν όταν ο ρεπόρτερ Ιγκόρ Αλεξάντροβιτς, που έπαιρνε μέρος στη συνέντευξη Τύπου μέσω Zoom, δεν πρόλαβε να κάνει ερώτηση εγκαίρως και έτσι έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Μουρίνιο, που ήταν το είδωλο του πατέρας του, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Όταν οι συνάδελφοί του ενημέρωσαν τον Πορτογάλο τεχνικό για αυτό το γεγονός, ο Special One δεν το σκέφτηκε στιγμή και επέστρεψε αμέσως στην αίθουσα συνεντεύξεων για να κουβεντιάσει με τον Αλεξάντροβιτς, ο οποίος με τη σειρά του έκανε δύο ερωτήσεις για το παιχνίδι και ζήτησε μία μεγάλη προσωπική χάρη.

"Γεια σου αφεντικό, αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία για μένα να σου κάνω δύο ερωτήσεις και να σου ζητήσω μία χάρη. Πρέπει να σου ζητήσω κάτι εκ μέρους του πατέρα μου. Καταρχήν, χαιρετισμούς από αυτόν, που είναι τώρα στον παράδεισο.

Tottenham's manager Jose Mourinho reacts during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at St. Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Sept. 20, 2020. (Andrew Boyers/Pool via AP)
Tottenham's manager Jose Mourinho reacts during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at St. Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Sept. 20, 2020. (Andrew Boyers/Pool via AP) ANDREW BOYERS/POOL VIA AP

Κάποια στιγμή που ήταν πολύ άρρωστος, μου είπε πως αν είχα την ευκαιρία να σε δω, να σου ζητήσω να βγάλουμε μία φωτογραφία επειδή με μεγάλωνε πάντα για να γίνω όπως εσύ όταν είσαι στο τιμόνι μίας ομάδας. Είχε απεριόριστο σεβασμό σε σένα.

Εάν μου επιτρέψεις να βγάλουμε μία φωτογραφία, θα τη βάλω σε κάδρο και θα τη βάλω στο μέρος όπου έχει τοποθετηθεί το φέρετρό του. Εάν το ματς πάει όπως θες εσύ και η ομάδα σου, θα μου επιτρέψεις να βγάλουμε φωτογραφία μαζί;", είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, με τον Μουρίνιο να συγκινείται από την ιστορία του και να του λέει τα εξής πριν προχωρήσει στην απάντηση των δύο ποδοσφαιρικών ερωτήσεών του:

"Σε ευχαριστώ πολύ. Η φωτογραφία δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα. Η φωτογραφία θα τραβηχτεί, αυτό είναι τελειωμένη υπόθεση. Εάν μπορείς να μας συναντήσεις πριν το ματς, στο ξενοδοχείο μάλιστα, θα είναι πολύ πιο εύκολο.

Εάν είναι μετά το παιχνίδι, ας την βγάλουμε μετά το ματς. Δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα που θα φέρουμε.

Ευχαρίστησή μου να βγάλουμε μαζί φωτογραφία. Από μένα, ο πατέρας σου έχει όλες τις τιμές και το σεβασμό μου που με πίστευε τόσο πολύ. Δεν το αξίζω αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ