ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Το video που ανέβασε ενόψει Ολυμπιακού

Tottenham's Erik Lamela, left, celebrates with Tottenham's Harry Kane after scoring his side's fourth goal during their English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Tottenham's Erik Lamela, left, celebrates with Tottenham's Harry Kane after scoring his side's fourth goal during their English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Με πλάνα από την Ακρόπολη, την ηλιόλουστη Ελλάδα και το "Γεώργιος Καραίσκάκης" θέλησε να "ζεστάνει" τους φίλους της η Τότεναμ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (18/9, 19:55), μέσα από video που ανέβασε στον λογαριασμό της.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Τότεναμ πλησιάζει (18/9,19:55) και η λονδρέζικη ομάδα θέλησε να προετοιμάσει τους φίλους της, φτιάχνοντας ένα εξαιρετικό video που ανέβασε στα social media της.

Τα πλάνα και οι εικόνες είναι από την Ακρόπολη, το λιμάνι του Πειραιά και τις εγκαταστάσεις του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", παρουσιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μνημεία και τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και τον αντίπαλό της.

Το βίντεο της Τότεναμ ενόψει Ολυμπιακού:

Champions Fantasy League τουρνουά στο Stoiximan.gr με εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 100.000€! *(*Ισχυουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.)

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ